Organisatie reünie - Back to the old school - Voor de oude garde... Door de oude garde

13-03-2014 12:26

Beste oud-leerlingen,

Deze reünie zal georganiseerd worden voor alle oud leerlingen van de MAVO Maria Immaculata die op deze school hebben gezeten tot het moment dat de naam werd veranderd in het EURO College.

Wij als organisatie, hebben de steun nodig van jullie allen die deze dag tot een daverend succes willen maken. Een dag die bij menigeen talloze herinneringen zal oproepen. Een dag waarop we na jaren oude bekenden weer tegen het lijf lopen. Een dag waarop we een momentje blijven stilstaan om de personen van deze MAVO te herdenken die overleden zijn. Een dag waarop we er samen één groot feest van maken. (Er mag gedanst worden ;-) )

Wij verzoeken jullie om alle ideeën omtrent deze reünie (locaties, catering, artiesten, film, video.. noem het maar op) kenbaar te maken via het contactformulier dat jullie kunnen vinden bovenaan de routeplanner op de contactpagina.

 

Verder willen we jullie verzoeken om alle oud-leerlingen en oud-leraren die geen Facebook hebben en die jullie persoonlijk kennen, te informeren over deze reünie. Zodra we meer zaken hebben vastgelegd zoals locatie, dag en kosten zal er een aanmeldingsformulier verschijnen op deze website.

HOUD DUS DEZE WEBSITE GOED IN DE GATEN!

Met vriendelijke groet,

De organisatie