Locatie en datum reünie bekend

11-04-2014 18:51

De afgelopen tijd zijn we op zoek geweest naar een goeie locatie voor onze reünie. Vele locaties hebben we bekeken en ook diverse locaties bezocht. Belangrijke factor voor ons is de prijs/kwaliteit verhouding. Zaken zoals bereikbaarheid, parkeergelegenheid, ruimte, flexibiliteit (geen vaste afspraken m.b.t. bijzaken), embiance, kostenplaatje (catering, consumptieprijzen e.d.).

We kunnen jullie mededelen dat de reünie zal plaatsvinden op:

Zaterdag 22 november 2014

Koetshuis Kasteel Rijckholt

Wij vragen voor deelname een bijdrage (afhankelijk van het aantal deelnemers) tussen de 12,50 euro en 15 euro. Hiervoor ontvang je 2 consumptiebonnen voor drank. Consumptieprijzen liggen voor bier en fris op 1,90 euro. Voor o.a. een glas wijn telt men 2,85 euro. De catering (diverse hapjes w.o. snacks en frietjes) is bij de entreeprijs inbegrepen.
 
M.b.t. artiesten en de historie van de school hebben we met ons reünieteam afgelopen woensdag een goed gesprek gehad met twee ex-leraren. We zijn inmiddels in het bezit van een lijst met alle ex-leraren en doen ons uiterste best om ieder van hen te bereiken en enthousiast te krijgen om ook naar onze reünie te komen.
 
Nadere informatie zal z.s.m. volgen.