Artiesten gezocht

25-03-2014 13:12

Allereerst willen wij iedereen bedanken die een stem heeft uitgebracht op de vraag of er interesse is in een reünie van de Mavo Hunnenweg.Als we als basis de (op moment van dit schrijven) 514 leden in onze besloten groep Mavo Maria Immaculata nemen kunnen we zeggen dat ruim 65% van de mensen een stem heeft uitgebracht, waarvan ruim 85% zeer positief is over het houden van een reünie. Dit resultaat geeft ons als organisatie zeer zeker nog meer energie om van deze reünie een spetterende happening te maken.

Natuurlijk geen feest zonder muziek. We weten inmiddels dat een groot aantal ex-leerlingen in de muziekwereld terecht is gekomen.
We willen op de eerste plaats zoveel mogelijk muzikale optredens van ex-leerlingen, aangevuld eventueel door andere muzikanten.
 
Wij verzoeken dan ook om alle ex-leerlingen die nu in de muziekwereld en/of danswereld actief zijn (dj's, solo artiesten, zangers/zangeressen, dansers/danseressen, ex-leerlingen die deel uitmaken van een band of dansgroep, producers, mensen met een productiebedrijf etc)
zich bij ons te melden via het contactformulier op de website. Indien het aantal aanmeldingen te groot is om iedereen een podiumplaats te bieden zullen wij uiteraard trachten een zo goed mogelijke keuze te maken om de juiste balans voor deze avond te vinden.
 
Zijn er ex-leerlingen die connecties hebben met artiesten in de muziek-/danswereld (lokaal, nationaal, internationaal) en die deze artiesten wellicht kunnen aandragen, houden wij ons uiteraard van harte aanbevolen. Ook deze mensen nodigen wij uit om met ons in contact te treden via het contactformulier op de website.
 
Afgelopen vrijdag zijn we weer met de organisatie bijeengekomen. Een datum voor de reünie is n.n.b., maar houd er rekening mee, dat de reünie ergens in het najaar of begin volgend jaar zal plaatsvinden.
Voor een geschikte locatie zijn we op dit moment nog druk bezig. We hebben een schifting kunnen maken en eind deze week bezoeken we nog één mogelijke locatie en daarna zullen we definitief een besluit nemen v.w.b. locatie en datum.
Uiteraard houden we hierbij rekening met de beste prijs/kwaliteit verhouding.
 
"Op naar een spetterende reünie!"
 
Ingrid Willms-Hooijen
Monique Persoon
Ricardo Maubach
Rodrigue Jaminon