Welkom op onze website

 

Onze reünie 2 jaar geleden was zeer geslaagd. Op de klanken van de muziek van Coverband Bougie en Neet Kepot te Kriege heeft iedere aanwezige zijn/haar beste danskwaliteiten kunnen tonen. Wat was het geweldig voor velen om na zoveel jaar weer bij te kunnen kletsen met oude klas-/schoolgenoten. Wij hadden ook de indruk dat de 30 aanwezige oudleraren zich kostelijk hebben geamuseerd.


Vlak na de reünie werd al snel duidelijk dat veel aanwezigen de smaak goed te pakken hadden en op korte termijn toch weer zin hadden in een "herbeleving". Nou, dan hebben we goed nieuws!!!

 

Op zaterdag 24 september, aanvang 20.00 uur (binnenkomst vanaf 19.30 uur) houden we wederom een reünie van onze Mulo/Mavo.

Was je de vorige keer verhinderd of was je niet op de hoogte van de reünie, dan is dit een uitgelezen mogelijkheid om te genieten van een fantastische avond met al je ex-schoolgenoten en vele oudleraren. Was je de vorige keer aanwezig? Dan weet je gewoon dat je deze avond niet wilt missen.

 

Voor alle duidelijkheid nogmaals: De reünie is enkel bedoeld voor mensen die op onze MAVO (en MULO !) hebben gezeten. Dus zonder aanhang.

Via o.a. Facebook, deze website en het verspreiden van posters zullen we ook deze keer weer zoveel mogelijk publiek proberen te trekken. Ook vragen we weer jullie hulp! Mond-tot-mond reclame is toch vaak de beste manier om de publiciteit te halen.

Via deze website houden we jullie op de hoogte omtrent de ontwikkelingen.

We gaan er een wederom een feestelijke avond van maken met hapjes en drankjes. Voor de muzikale omlijsting zijn we in een vergevorderd stadium met een DJ van "Wereldallure".

 

Met vriendelijke groet,
Namens de Organisatie,

Rodrigue Jaminon

 

Nieuws

Organisatie reünie - Back to the old school - Voor de oude garde... Door de oude garde

13-03-2014 12:26
Beste oud-leerlingen, Deze reünie zal georganiseerd worden voor alle oud leerlingen van de MAVO...

Gestart met de organisatie

12-03-2014 09:52
Op 7 maart j.l. zijn we met vier mensen bij elkaar gekomen in café "de Dikke Dragonder" en zijn we...

Website gelanceerd

12-03-2014 09:26
Onze nieuwe website is vandaag van start gegaan.
<< 1 | 2